Actualitat

Actualitat

Ens fa molta i·lusió ensenyar-vos el resultat d’un projecte que hem creat juntament amb Roosik & Co.

Ens fa molta i·lusió ensenyar-vos el resultat d’un projecte que hem creat juntament amb Roosik & Co.

En motiu del nostre 35è aniversari va sorgir la idea de dissenyar una joia solidària amb @roosikandco, la polsera solidària Trisomia.

La síndrome de Down és una alteració genètica produïda per la presència d’una còpia addicional del cromosoma 21. Precisament, aquest cromosoma extra, és el que ha inspirat Jordi Rosich alhora de dissenyar la polsera solidària i, fins i tot, l’ha convertit en el motiu central.

Els beneficis aconseguits amb la venta d’aquestes polseres solidàries es destinaran a la Fundació ASTRID 21. Si voleu col·laborar, podeu adquirir qualsevol dels tres models a les webs de roosik.com i a la nostra botiga online.

COL·LABORA AMB NOSALTRES.
FES-HO POSSIBLE!!