Actualitat

Actualitat

Xerrada sobre prevenció a les xarxes socials

Xerrada sobre prevenció a les xarxes socials

/ Activitats al centre

La setmana passada, alguns alumnes dels programes de Capacitació, SOI (Servei ocupacional d’inserció) i CONNECTA van assistir a la xerrada sobre PREVENCIÓ A LES XARXES SOCIALS 📱, realitzada per la Sònia, que és Mossa d’Esquadra.

Ella ens va explicar els perills i estafes 😫 que ens podem trobar a les xarxes socials, i ens va donar indicacions i consells per prevenir-ho 👌🏻. També vàrem participar en un debat amb tot el grup, i un cop acabada l’activitat, la Sònia va respondre individualment a les preguntes d’alguns alumnes.

Gràcies novament per aquesta col·laboració amb els Mossos d’Esquadra i especialment a la Sònia Alcarria. 🙌

COL·LABORA AMB NOSALTRES.
FES-HO POSSIBLE!!