Actualitat

Actualitat

Sopar Solidari 2023

Sopar Solidari 2023

/ Activitats

Abans de parlar del sopar solidari d’aquest 2023, comencem explicant-vos que el Cercle Empresarial és una entitat sense ànim de lucre formada per empresaris i emprenedors de les comarques gironines. L’associació cada any convida a participar una entitat a les seves activitats setmanals a més d’organitzar un sopar solidari per recaptar fons per a aquesta entitat escollida. I aquí és on entrem nosaltres. Aquest 2023 des del Cercle Empresarial es van posar en contacte amb nosaltres per explicar-nos el projecte d’aquest 2023 i convidar-nos a participar.

Espectacle de dansa   Còctel del sopar solidari

 

Així que aquest 2023 vam celebrar un sopar solidari organitzat conjuntament amb el Cercle Empresarial.

El sopar va tenir lloc el 5 de maig a l’Espai Hoteler Mas Solà de Santa Coloma de Farners i hi vam assistir 300 persones. Primer vam gaudir d’un còctel a l’exterior del Mas Solà i després, a més d’un sopar boníssim, vam poder veure un espectacle de dansa d’alguns usuaris d’Àstrid així com un espectacle d’humor. Tot entre amics i molt bon ambient.

Com a colofó final ens van entregar un xec dels 13.000 € aconseguits en aquest projecte solidari. Podem dir que va ser un èxit rotund!

COL·LABORA AMB NOSALTRES.
FES-HO POSSIBLE!!