Actualitat

Actualitat

Projecte “Mi lugar en Tu Empresa” convocatòria Uno a Uno

Projecte “Mi lugar en Tu Empresa” convocatòria Uno a Uno

/ Inserción laboral

El 31 de maig va finalitzar el projecte ‘Mi lugar en Tu Empresa’ finançat pel conveni ‘Uno a Uno’ de la Fundació ONCE. També amb la col.laboració del Fons Social Europeu en la iniciativa de “Empleo Juvenil”.

‘Mi lugar en Tu Empresa’

Vuit joves d’Astrid21 d’entre 16 i 21 anys inscrits com a demandants d’ocupació i beneficiaris de sistema de Garantia Juvenil, hi han participat. Per tant, han pogut formar-se en atenció al client i magatzem duent a terme pràctiques formatives en l’empresa ordinària.  A l’inici, per començar el projecte ‘Mi lugar en Tu Empresa’, la nostra Fundació va haver d’aconseguir aquesta finançament. Cal preparar de forma detallada la documentació demandada, per poder ser inscrits en la convocatòria d´entitats.

El Projecte. Objecte

Aquesta convocatòria té per objecte promoure projectes de reforç de l’ocupabilitat de persones menors de 30 anys, amb discapacitat, a través de programes de formació que incloguin formació en lloc de treball i que contribueixin a la inserció soci laboral. El col·lectiu com és el de les persones amb discapacitat, qui tenen una major dificultat per a trobar una ocupació de qualitat.

El Programa

‘Uno A Uno’ de la Fundació Once, ha estat reconegut com a iniciativa innovadora en la Conferència Zero Project. “Uno a Uno” és un programa cofinançat pel FSE – Fons Social Europeu – que busca millorar la inserció laboral dels joves amb discapacitat.

El programa ‘Uno a Uno’, posat en marxa per Fundació ONCE amb el cofinançament del Fons Social Europeu, ha estat reconegut com una de les iniciatives més innovadores en la Conferència Zero Project. Aquesta conferència es va celebrar de forma telemàtica, sota l’enfocament estrategic d´”Ocupació i Tecnologies de la Informació i Comunicació’.

‘Uno a Uno’ pretén millorar l’accés al mercat laboral dels joves amb discapacitat, proporcionant-los aptituds i competències laborals, d´aquesta manera, a aconseguir que  la seva inserció tingui durabilitat en el mercat de treball ordinari. A més de donar a conèixer aquesta iniciativa, Fundació ONCE, ha estat present en la Conferència Internacional Zero Project, mitjançant la participació de diversos representants en tallers i conferències exposant alguns dels projectes que desenvolupen les àrees de l’entitat.

Així mateix, els participants en l’esdeveniment, que és un dels més importants en l’àmbit europeu sobre integració de persones amb discapacitat, han pogut conèixer de primera mà el projecte d’impressió 3D, els avanços en tecnologia inclusiva, l’impuls normatiu i els programes d’ocupació ‘Per Talent Digital’ i ‘Uno a Uno’ de Fundació ONCE. Per part nostra, molt contents de l’aprofitament del curs per part dels usuaris.

COL·LABORA AMB NOSALTRES.
FES-HO POSSIBLE!!