Actualitat

Actualitat

La 9a cursa de les Gavarres es transforma en una cita amb la solidaritat amb el #DorsalSolidariAstrid21

La 9a cursa de les Gavarres es transforma en una cita amb la solidaritat amb el #DorsalSolidariAstrid21

El proper diumenge 31 de maig s’hagués hagut de celebrar la 9 cursa de la Gavarres. La situació actual fa impossible que es pugui córrer com els altres anys, però des de la Fundació Astrid-21 us proposem fer un recorregut des del punt de sortida que vulgueu i que compartiu la vostra experiència penjant una imatge a les xarxes socials i etiquetant-nos @fundacioastrid21. Si voleu també podeu enviar-nos la fotografia a administracio@fundacioastrid.org

Recordeu posar-vos, si la teniu, una samarreta d’alguna de les edicions anteriors amb el #DorsalSolidariAstrid21 que podeu fer-vos vosaltres mateixos a casa!

Us animem a que ens seguiu donant suport a través del #DorsalSolidariAstrid21, realitzant una aportació al número de compte de CaixaBank ES55 2100 0002 5702 0142 7864 indicant el nom i la paraula “dorsal solidari”.

Totes les inscripcions de la Cursa de les Gavarres d’Astrid-21 es destinen, com cada any, íntegrament als projectes que duem a terme a les Comarques Gironines, per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i/o Síndrome de Down, afavorint la seva plena inclusió i participació a la societat.

Junts volem aconseguir celebrar la 9a edició de la Cursa de les Gavarres d’Astrid-21 i que transcendeixi més enllà de la meta, donant sentit a la solidaritat que sempre ens heu mostrat!

El proper dilluns 1 de juny farem el recompte de totes les imatges i aportacions que ens envieu i us oferirem el nostre petit homenatge a través de les nostres xarxes socials, ja que no ho podem fer personalment, com ens agradaria.

Junts seguim avançant!

COL·LABORA AMB NOSALTRES.
FES-HO POSSIBLE!!