Benvolguts i benvolgudes,

 

Astrid-21 continua avançant per acompanyar les persones que atén a fer camí, elles són el motor de l’entitat. Enguany volem felicitar especialment l’equip del Servei de Teràpia Ocupacional, que ha celebrat la 10a edició del Calendari Solidari, elaborat amb magnífics treballs de dibuix i pintura, així com als participants en les diferents Càpsules Formatives, que, un any més, han presentat les seves creacions al concurs literari i de fotografia organitzat per Amics de la UNESCO, algunes de les quals seleccionades i premiades.

 

Així mateix, aquesta temporada hem pogut gaudir de les tradicionals i sempre sorprenents actuacions dels Grups de Dansa i Teatre d’Astrid-21, del projecte amb què vam participar en l’exposició Girona, Temps de Flors, i de l’experiència del grup de joves que va formar part de l’equip de la Lliga Genuine del Girona FC, que va obtenir molts bons resultats. Cal agrair també al grup d’Autogestors d’Astrid21 la seva col·laboració en l’organització d‘una sèrie de divertits i originals tallers per les festes d’estiu i de Nadal.

 

Cal, finalment, fer menció a l’esforç que fan diàriament els participants dels serveis d’Astrid-21 per seguir avançant en els diferents àmbits de les seves vides, en els quals, d’una manera o altra, deixen petjada. En deixen a cada dibuix, cada actuació, cada feina aconseguida, cada curs finalitzat, cada pràctica, cada gest, per simple i senzills que semblin. Són el fruit, en primer lloc, de l’esforç personal, en paral·lel amb el treball continuat, planificat i estudiat dels professionals que els ajuden a descobrir coses noves, de si mateixos i del seu entorn. I, en segon lloc, de les famílies, que, a part d’intentar anar en consonància amb els educadors, tenen un paper molt important: valorar i gratificar els fills, filles, germans, germanes, nebots, nebodes… Tots ells han de ser sabedors i sabedores que algú a l’altre costat està esperant que millorin, que participin, que guanyin, perquè amb la nostra presència i mostrant-los entusiasme i agraïment cap a la feina que han fet els donem ànims a continuar i tot el seu esforç pren sentit.

 

 

Presidenta Fundació Astrid-21